måndag 8 november 2010

Mitt allra första julkort...

Jo... så är det faktiskt. Jag har aldrig gjort ett julkort tidigare. Jag är inte riktigt personen som skickar julkort. Varje år säger jag: "Nä nu måste jag se till att skicka lite kort, iallafall till de jag brukar få av!" Men blir det av... nej... Men jag älskar att FÅ julkort. Så då får vi se om jag kan bättra mig i år.
Men detta är iallafall det första som jag har gjort. Påtade ihop det på JitKons scrapträff för en av utmaningarna. Vi skulle tolka en skiss från Fruarna Lilja.


4 kommentarer:

 1. sååå vackert! Du kan verkligen konsten att få pappren att "sjunga"... Jag använder ofta dina kort som inspiration, ditt sätt att se mönstren och det hjälper väldigt! Märker att jag har blivit bättre på att se kombinationer som jag inte såg förut. Du e min scrapidol gumman!
  Pözz

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Snyggt julkort! Om du får iväg några i år så blir mottagarna säkert jätteglada =) Mycket fint! Och mjölktetran var ju oxå superfin...de är roliga att göra...både fina och användbara...
  Jasså...?...du har inte börjat virka än :) vill bara varna dig lite...man blir lite lätt beroende när man väl börjat virka amigurumisar...men det kanske du redan har förstått..=)Ha det gott! Kram kram

  SvaraRadera
 3. Tack... Neli minns du att jag ABSOLUT inte skulle börja med detta? ;)....

  Annika: Tack så mycket och jag har förstått att amigurumisar är beroendeframkallande, så det är nog därför jag har väntat tills jag känner att jag har tiden... ;)

  SvaraRadera
 4. Jättefint julkort! Fortsätt sådär så har du ju en hel del att glädja i jul!

  SvaraRadera